Fatih Bağrıaçık İlkokulu

Vizyon: ZAMANI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP, GELECEĞE IŞIK TUTAN, MİLLİ KÜLTÜRLE BEZENMİŞ, BAŞARIDA SINIR TANIMAYAN, ÇİZGİ ÜSTÜ MODEL BİR OKUL OLMAKTIR.

Misyon: TÜRK TOPLUMUNUN DEĞERLERİNİ, AHLAKINI ÖNEMSEYEN; GELECEĞİMİZ İÇİN EN KALİTELİ İNSANI YETİŞTİRMEKTİR.

Saatler: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Saat: 08.20-13.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 535 866 2055

WEB - https://fatihbagriacikio.meb.k12.tr

Adres - DÖNÜKLÜ MAH. NECİP FAZIL KISAKÜREK CAD. NO 33 İÇ KAPI NO 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kahramanmaraş ilinin kuzey batısında yer alan Dönüklü Mahallesi Orta Toros dağları zincirinin eteğinde kurulmuş olup batısında Kümperli Köyü, güneyinde Avşarlı Köyü, doğusunda Dadağlı Köyü ve Türkoğlu ilçesi ile Kahramanmaraş ili sınırlarının kesiştiği bir konum üzerindedir. İl merkezine 27 km. uzaklıktadır. Yeşilkent, Düziçi (Bağrıaçık), Fatihler (Fındıcak ve Bahçelievler) olmak üzere 4 mahalleden oluşmuştur. Kahramanmaraş´ın Onikişubat ilçesine bağlıdır.

Ulaşım Okulumuza ulaşım bireysel veya ortak özel araçlarla sağlanmaktadır.Ayrıca kasabaya 40 dk bir özel halk otobüsleri çalışmaktadır.Öğretmenlerimizin ulaşım problemi yoktur. Talebe göre öğretmenlerimiz için servis ayarlanmaktadır.Deprem sonrası okulumuzda herhangi bir hasar yoktur. Bigiler günceldir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 30 km. civarı uzaklıktadır.